Vila, rörlighet och vindrutetorkare

Igår(torsdag) var det vilodag men då jag får påtvingad vila  imorgon lördag så körde jag ett lättare pass med Magnus J.

Efter en helt OK uppvärmning så utforskade vi lite ryck, press, push press, push jerk, split jerk på lätta vikter. Magnus har bra rörlighet! Jag har inte det. Jag jobbar ju sittande så jag försöker slänga in piriformisstretch & psoas i kontorsstolen. Minst 3ggr x 2 min gjorde jag vänster ben igår, vilken är min stelaste kroppsdel kanske med undantag för höger vad som jag stretchade 3×2 min den med. Psoas fick bara två behandlingar igår eftersom jag börjar känna mig “mjuk” i den. Allt är ju relativt men mest pang ligger nog på vader & piriformis för mig tror jag samt att sitta på huk. Stretchar Piriformis sittande nu, andra gången för dagen och klockan är inte 09:00 än :)

Vi avslutade gårdagen med 5×10 unbroken TTB. Magnus är snabb som attan på dem, stark som en oxe i magen. Jag överraskade mig själv med att klara alla fem seten obrutna och med kipping på nästan alla set utom sista två repsen i andra setet.

Magnus visade mig hur man gör Wind Shield Wipers och jag lyckades med 3 åt varje håll. Man var ju lite trött i magen efter TTB. Det var kul och nyttigt och säkert bra för rörligheten så det blir definitivt mer såna.

5:30 min Piriformisstretch check.

About marcusherou