Viktor var min överman

Vägde in på 86 med kläder så det var inga som helst probs. Käkade helt normalt, tog till och med en burgare på natten innan kl 12. Vid ca 14 var det dags för mig att bli av med oskulden mot en av Sveriges mest rutinerade fighters i den viktklassen. Jag blev låst mentalt i första ronden och åkte på rejält med däng mot vänster lår. Andra ronden hämtade jag mig och var nära att slå ut honom flera gånger, gissar på att jag vann den ronden. Tredje var tokjämn då vi båda var trötta som as. Jag hade dock lärt mig att blocka alla lowkicks och svara med egna. Tror att ronden gick till Viktor ändå eftersom han var mer framåt. Han vann matchen.
Känns helt OK att ha gjort en kämparmatch mot en så pass bra kille. Eller som Håkan sa: “Det blir inte svårare än så här i Sverige”. Skönt att veta att man har nedförsbacke from nu :)

christobal_gotegorg1.jpghakan_final1.jpg

Håkan kom tvåa efter att ha krossat en kille i första och sen på en hårsmån torskat mot Emil. Christobal vann sin klass efter två klara matcher. Dock var han lite illa ute i båda då han tog mycket stryk mot huvudet. Med sin rutin och intelligens krossade han dock motståndet.

Nu är det bara att vila låret i ett par dar så får vi se om jag kan köra Stockholm Open nästa helg. Dags att sköta kosten igen nu puh..

Tags:

About marcusherou