Viktor Nordh är min man

Tydligen skall jag möta Viktor Nordh från Ironman i Göteborg på lördag. Han är mycket meriterad med både nationella och internationella utmärkelser bakom sig. Vi får se hur det går. Det är ju min oskuld i kickboxningsscenen så jag har ganska låga förväntningar.

Är i alla fall i mycket bra fysisk form och jag testade mig själv lite på passet igår kväll. Maxade i alla ronder för att se hur länge jag orkade ha tryck. Kom till ungefär rond 5-6 innan slagen började bli oprecisa. Är nog en av de på klubben som har bäst fys men inte bäst tekniskt.

I morse vägde jag 86 på hemmavågen som väger ca 1 kg för mycket, vilket betyder att jag redan är nere i matchvikt. Nu är det bara att hålla balans på kosten utan snedsteg i några dar till så går det bra. Kannog äta fullt normalt på fredag tror jag.

Idag har jag ätit frukost med fil och musli som vanligt vid ca 8 och sen en lunch bestående av thaigryta (utan ris) vid 12.45. Blir ett mellanmål snart bestånde av lite fil+musli och en proteinshake. Träning 17.30 inriktning teknik med avslutande sparring.

About marcusherou