Veckans Khalipa Challenge

Det är kul att se att fler och fler börjar höra talas om MK. Idag var det två nykomlingar som ville ställa upp på veckans Khalipa Challenge.

Först ut var jag själv. Lade mig på en en bekväm fart mellan 1:38-1:45 första 500. Hade ganska jämnt tempo genom alla 5 varven och bröt i 3:or & 2:or. Kondisen satte ett visst stopp märkte jag men framförallt tekniken. Jag använder inte marklyftet alls utan lyfter till midjehöjd, vänder och gör ett hängryck. Detta för att jag har OK teknik i hängryck men inte ryck. Man borde pressa sig lite hårdare så att man skjuter barriären bortåt en bit. De sista 500m fanns det inte mycket att klaga på, jag var helt jävla slut när jag kom i mål. Rumpan krampade så att jag trodde att jag satt på två tennisbollar.  Men efter 2min så var man ju med i matchen igen, vilket är ett bra kvitto på formen. Jag kom i mål på 11:45.

Nykomling 1 från blge (kommer ej ihåg namnet) kom i mål på 13:31, vilket var helt kanon med tanke på att det var hans första tuffa CF-pass och första gången han gjorde ryck.

MJ körde jämnt och fint och kom i mål på 12:10 tror jag. Vet tyvärr inte hur det gick för tjejerna.

Vi körde tyngre än Rx’d och Thrusters istället för Wall-Ball så det kanske inte är helt jämförbart men om vi hade tävlat med dessa tider så hade jag & Jernberg placerat oss 14 vs 16. Vi måste fan tuffa till oss, vi glider hela tiden ner i placeringarna.

Resultatlista

Ett litet utdrag om hur det kan se ut på MK.

About marcusherou