Värsta Elizabeth-duellen jag upplevt

Jonas ringde in oss till MB för Elizabeth-batalj till kl 10 idag.

Efter en halvtimmes konfererande och nervösbajsning så körde Magnus igång. Tokstarkt rakt igenom, alla ringdips unbroken. 6:57min!

Jonas ut som tvåa: Inte en tvekan under hela woden utan bara köttade på: 6:45

Mitt rekord hade vid detta laget slagits med 16 vs 28 sekunder. Vilken ångest jag hade när man hade såna tider att slå, kunde jag kommer under 7 minuter ? Nej tyvärr inte. Några onödiga tvåor under 21 varvet och lite svaga ring-dips gav mig en tid på 7:13 alternativt 7:16. Magnus tidtagare ropade 7:13, vilket Jonas bekräftade men klockan visade 7:16. Får tyvärr lita på klockan tills motsatsen bevisats.

Helt sjukt att jag ligger på PR-tid men blir grovt slagen. Återigen är det bekräftat: Fy fan vad kul det är att träna i Måndagsklubben med en sån underbar nivå på atleterna! Underbart att ta midsommar nu.

Tags:

About marcusherou