Varför jag tränar

Jag har i dagarna kommit på varför jag tränar som jag gör dvs går all-in på alla pass som jag utför. Det är enkelt, jag tänker ungefär såhär.

Alla pass skall tillföra antingen; snabbhet, styrka, smidighet eller uthållighet eller nåt annat trevligt attribut. Annars så kan det vara. Fettförbränning är alltså inget för mig då det inte stressar kroppen alls egentligen och därmed kan inte kroppen bli speciellt mycket bättre.

Det finns en nackdel med detta förhållningssätt och det är att det är svårt att få till en tillräcklig mängd träning om man går all-in på alla pass oavsett typ eftersom man kommer bli så pass trött att mycket mer än fem tuffa pass per vecka är svårt för kroppen att orka med. I alla fall om man har ett yrke som man måste sköta och inte obegränsad tillgång till olika slags doktorer som kan meka med kroppen för att öka återhämtningen.

About marcusherou