Var det volymen?

Helt sänkt efter dagen som innehöll nån liten ljuspunkt och huvudbry.

A: Inom 5min Sots Press 1RM
40-50-55,5-57,5F-57,5F-57,5 PR. Kändes lätt men släppte den där.

Lanner gör 60 i bakgrunden, första gången han provar.

B: 3-3-3+ FS

3×112,5 tungt! 3×110, 2 lätta 1 tung. 5×110. Här vek jag ned mig ser jag. På filmen så ser de iaf ganska lätta ut. Borde ha gjort minimum 6 reps. Jag lurar på om jag måste tänka om i FS och köra stegrande. Detta med fasta arbetsvikter passar inte mig alls då jag steker mig lite för mycket i de två första tror jag. Efter SM blir det Wendler igen och nåt annat för OLy-assistans.C: Death By Thruster Pullup

11 varv + 12 Thrusters + 11 PU. Riktigt flåsig liten gris detta. Mycket bra träningswod som dessutom var kul. Man blev varm i kläderna efter 5-6 varv och jag behöver ju träna Butterfly-PU så jag behövde de varven för att komma in gamet.

D: 5 RFT av:

  • 10 Frontrackade Walking Lunges 40kg
  • 10 Push Press 40kg
  • 30 DU

8:14 Tog det rätt lugnt rakt igenom  men mycket obrutet. Konstigt nog blev PP lättare och lättare. Antagligen pga längre och längre vila.

E: Vansinnes PWOD

  • 20 TTB
  • 5x4m repklättring
  • 20m Handstand Walk
  • 20 CTB
  • 20 strikta HSPU

9:21min. Allt ganska lätt utom handgång och HSPU som ihop tog ca 6minuter. Kunde inte gå på händer idag. Greppövningarna lättast konstigt nog, det är ju min svaghet.

Jag ser dock hoppfullt på framtiden då jag börjar känna nånting i kroppen, kan det till slut vara dieseln som börjar pumpa ?

About marcusherou