Vända kan jag

Ingen sparring, trist. Har efter två dar med Dave redan vant mig med att inte vara själv. Dock så var ju passet så pass trevligt att tiden gick av sig självt.

A: 3RM Power Clean
Stegrade jättesnabbt till skillnad från förra gången då jag körde 3:or från 60 med 10kg intervaller.
1×60-80-100-110 sen 3×112,5PR tror jag. Avslutade med 4 st ettor på 100kg. Ska fortsätta med denna programmering.

B: 21-15-9 av
60kg PP/PJ
75cm BJ games regler

6:04. Sub 5 nästa gång. Väntade på den där lårsyran som aldrig kom så jag höll igen och körde taktiskt. Rätt nöjd ändå eftersom det var så kul.

C: AMRAP 6min av en tre reps ökande stege av:

  • 3, 6, 9… Burpees
  • 3, 6, 9… WB 9kg

Lite skämmigt att publicera denna video men wtf.

Gjorde 15 Burpees + 4 WB. Jag var aldrig riktigt slut men detta är precis lite för tråkigt för att köra själv när man redan är lite trött. Jag menar hur kul är Burpees & WB liksom ? Dock tror jag att jag tjänar på att programmera in den igen eftersom jag då kommer ta i lite mer. Det är trots allt ett skitbra pass. Hade ångest varje gång jag rörde 10kg WB:n (varvade 8 & 10kg). Siktade på gott sittdjup i WB och det lyckades jag med i gympaskor = all is fine.

D: PWOD = Lite halvmys

  • AMRAP 1min TTB: 27st (helt OK)
  • Vila 1min
  • AMRAP 1min GHD situps 24st
  • Vila 1min
  • AMRAP 1min situps på AbMat: 26st – Här dog magen på riktigt, satans AbMat

About marcusherou