Tyngdlyftare löper igen

Dag 2 på första konditionscykeln sen Regionals. Jag tror jag redan är övertränad :)

A: Tall Snatch 30kgx4x3set

B: Upper-Thigh Pause Snatch – 10xOTM 60kg – Snatch från golvet med 2s paus vid övre delen av låret.

C: 8×90/90 löpning @ vvo2max

Hade en hare framför som sprintade 200m och gick in i väggen varje gång. Kunde ju inte låta han vinna så jag hakade såklart på. 420m i snitt och 430m på sista. Jag tangerade maxpuls 192 i sista och slutade över 180 de sista 5 intervallerna. Självklart sprintade jag om sista intervallet ;) Det var föreskrivet nedjogg efter passet men det var stört omöjligt. Gick i 10min ist.

Imorrn blir det riktigt flåsigt igen. Ska bli spännande att se om jag får in mitt första RPE-10 pass ever. Dagens va 9,5 och antagligen tyngsta nånsin.

About marcusherou