Två pass idag, två PR, tangering & metconmästare

Inte så pjåkig dag faktiskt. Började med att köra 21-15-9 av 40kg thrusters & 32kg KBS på lunchen då jag hörde av Eric att de gjort den övningen på SATS dagarna i helgen och att han kom 2:a. Jag utförde detta på 4:40 och om jag då varit med och tävlat så hade jag vunnit :)

Körde sen maxning i PU men underarmarna var trötta efter KBS så det blev bara 30st.

Till sist en liten maxning i frivändning. Missade 102,5 pga usel teknik men satte sen 100 med fokus på teknik. Jag böjer ryggen något helt vansinnigt…

Pass2

Snabb uppvärmning sen direkt på Annie: 7:16min! Perfekt 5sek snabbare än Eric.

Sen så tänkte jag bygga upp en maxning i OHS men kom bara till 65 sen stängde gymet :( dock blev det ju ett PR i ryck!

Today was a good day

About marcusherou