TTB är min goat

Hade liksom ignorerat TTB eftersom jag ju är stark i bålen nu, jag menar shit jag gör ju nästan en mänsklig flagga men gud vad fel jag hade. Visst 3 x 10 TTB går säkert bra men i en session där höftböjarna får jobba som vid tex BoxJumps så steks mina kippingmöjligheter direkt i TTB.

Tänkte köra en bålstänkare idag men ville ju få in lite kondis också så jag hittade på detta pass.

A:

5 RFT av:

  • 9 TTB
  • 5 Rolls (3 framåt, 2 bakåt)
  • 12 BoxJumps 60cm utan sträck i toppen pga lågt tak.

Typ 7:02 min

B: 5 x 3set Typ negativa Front levers fast liggande på golv och hållande i min vertikala “flaggstång”

C: 5 x 3set KTE 20sek paus bara för att känna på eländet

D: 10 x 3set fällknivar

E: Försök till Hollow Rock men kunde inte vara Hollow. Provade L-sit men klarade bara 10s. Helt enkelt klar med magen :)

Vilken sida är stelast ?

About marcusherou