Tre events på ett pass

Event 1:

PART 1 (for time):50 Wallballs (20#/14#) plus
3 ROUNDS:
30 Double Unders;
15 Toes to Bar;
10 Front Squats (135#/95#)

PLUS (IMMEDIATELY FOLLOWING)

PART 2 (max weight):

1 Rep Max Clean (3 MINUTE TIME LIMIT)

Gick inte så bra, ca 9min men flåsade knappt. Jävla TTB iofs så maxade jag magen igår kväll då jag inte hade nån aning om detta event. 3 x AMRAP TTB & Tabata fällkniv blev det då så magen var kanske lite trött idag. Usla WallBalls! Kändes så lätta när jag gjorde dem, inte så konstigt kanske när jag bara gör  4/5 Squat. FS:n är också gränsfall men tror den går igenom. Jag värmde knappt upp alls idag då jag var sen och coachade de andra innan. Det kan vara boven då jag inte haft problem med detta på ett bra tag tycker jag.

Event 2:

“The 99th Squadron Squat Snatch

33 DoubleUnders at the top of every minute and Squat Snatches for the rest of the minute until you get to 33 Squat Snatches 42,5kg/30kg

Lanner sa nåt smart. “Kör vartannat varv” och det gjorde vi dels för att de andra körde så vi inte fick plats och för att vi inte hade orkat köra. Man hade dött redan på andra varvet. Det blev 8:50min på mig (5set aktivt, 4 vila). Lanner spöade mig även här men om man kikar på djupet i hans Snatchar så ja…

Event 3

En riktig benmörare

3 RFT av:

  • 60m häcklöpning (10 häckar) @ 1m (det är skithögt ju!)
  • 120m sledpull 20kg OMG!
  • 60m löpning
  • 14 CTB pullups

10:58min ?

About marcusherou