Träning under veckan

Måndagen började med det värsta passet jag någonsin varit med om.

Crossfit Linda:

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 av marklyft(130kg), bänkpress(90kg) och frivändningar (67.5kg). Jag klarade av passet på 53 minuter och lyfte följdaktligen 15.5 ton på 53 minuter eller 290 kg/min :) Jag spöade min polares tid på 57 minuter och han är inte lite vältränad inte. Dock tyckte han att jag körde kärringvarianten med marklyft istället för knäböj.

Senare samma dag tränade jag två kickboxningspass, först ett reguljärt pass som avslutades med sparring och sen hakade jag på nästa pass som bestod av ca 10 ronder sparring. Denna dag var nog något i värsta laget då jag sen inte tränade förrän på torsdagen pga att jag var helt slutkörd.

Torsdagen blev ett enkelt bröstpass med fokus på bänkpress, militärpress och dips. Få repetitioner och explosivt var dagens tema.

Idag ska jag köra ett ryggpass tänkte jag mig med konditionsinslag efteråt. Imorrn blir det nog bara kondition.

About marcusherou