Träning på semestern dag7

20090707

Pass1

Idag tröttnade min tjej på att jag var så rastlös så hon kommenderade iväg mig från badstranden. Sagt och gjort så tog jag på mig dojorna, satte på min ipod och sprang iväg. Först hade jag tänkt att bara springa ca 30 minuter men under resans gång så bestämde jag mig för att springa i en timme.

Först joggade jag i 30 min (senare visade det sig vara 4.7 km), där vände jag och bestämde mig för att komma tillbaka minst 5 minuter snabbare. Jag var åter på badstranden då klockan stod på 54 min.

Det som var bra med detta pass var att det var första gången på flera år som jag har kunnat löpa längre än 5 minuter pga ryggen (var tvungen att gå en stund efter 3.5 min dock) samt att jag spöade min tid hem som dock inte var svårspöad men ändå.

Pass2

Ett enklare pass som bestod av 3min uppvärmning med hopprep och sen 50 st försök till handstående. Hela passet tog under 20 min.

About marcusherou