Törs inte dumpa

A: OHS Max for day: 40-60-70-80-90F-90. La på 100 men eftersom jag får skäll varje gång jag dumpar (eller iaf  minst en gång i veckan senast igår i rycken) så vågade jag inte lyfta av den… Får börja maxa i Falun istället, detta funkar inte. Alltså på riktigt så hämmar detta mig. Jag har inte maxat i stöt eller OHS sen November på CFN. Jag förstår ju dilemmat med ljudnivå och att plattformen inte pallar men då måste man ju nästan förbjuda folk att köra tyngdlyftning på tunga vikter. Och ja jag tränar på att ta ned skiten på nacken 1-2 ggr i veckan men när man närmar sig max och kroppen är trött… Gud vad irriterad och gnällig jag är känner jag.

B: WPU 20-40-62,5F(tror jag), en gång till på 62,5 Fail eller PR döm ni, för min del rätt OK att det inte är PR. Ska börja toucha halsen på stången så det inte finns nån tvekan.

C: Veckans avlastnings-WOD

“Heartbreaker”

20 min AMRAP av:

  • 6 CTB
  • 3 Snatch 50kg
  • 15 DU

Inte så väldans flåsigt men greppet stektes redan efter varv 4. De 4 första varven gjorde jag på 4min med 20sek vila varje varv dvs 40/20 pace men så fort greppet blev stekt så tvingades jag dela pullupsen i två & tre set. Alla snatchar obrutna iaf. DU var irriterande idag, klantade mig en hög med varv så det blev massor av 13+2 och 14+1 dvs rätt irriterande. Kanske hälften unbroken.

14 varv och 11 DU

Rätt sliten i hela

About marcusherou