Today was a good day

Denna vecka var en av de där bra veckorna då träningen bara flöt på. Fem pass skrapade jag ihop och avslutade idag med ett ganska tufft konditionspass. Först åtta intervaller med 18% lutning a 10km/h sen paus tills jag kom ned till 120 i puls (90sek tog det, buh dåligt) och påt igen. Denna gång 0% lutning men i 19km/h istället. Jag missade 4:e intervallet då jag var tvungen att rätta till mitt knäskydd, som straff fick jag göra två extra intervaller och när jag ändå var i farten så straffade jag mig med två till :) Masochist som man är så blev det 12 sköna intervaller andra omgången.

Avlutade med situps, plankan och lite sneda bålövningar. Ja just det jag körde lite axlar också! Dock bara vissa specifika övningar då jag inte får ta ut mig innan imorrn, då skall det bänkas igen, får se om jag får upp 130 nu. Mitt rekord ligger på en 2:a på 125 så det tar sig.

Tags:

About marcusherou