To sum things up

Nu har det blivit några bra träningsdagar träning här. I söndags så körde jag mina Tabataintervaller + benövningar och var sjukt trött sen hela kvällen. Passade på att stretcha över 20min då det var länge sen jag stretchade riktigt. Ska ta mig i kragen och gå ner i spagat igen innan jul.

Igår så körde jag och Peter ett maxeffort upper body (igen) och jag fick upp några reps på 120 pannor i bänken. Inte fy skam. På kvällen så drog jag ned till Stockholms kickboxning och körde först Thammers pass a 60 minuter ronder och avslutade med några sköna sparringronder mot Ludde och Björn. Det enda man kan klaga på var kanske att sparringpasset innehöll på tok för mycket teknikövningar.

Är helt slut nu på morgonkvisten men det blir jag alltid dan efter ett sent pass där man svettas mycket.

See ya.

About marcusherou