Swimwod

Det var nog tre år sen jag körde simintervaller och tre år innan det och tre år innan det så man kan ju säga att jag saknar viss volymträning i bassängen. Jag simmade dock brutalt mycket för en svensson på mellanstadiet och mer än snittet under tonåren så lite sitter kvar verkar det som.

På schemat idag: 8x25m, vila 60s mellan varje. Det gick såklart inte för jag körde ju 100% så jag ökade till 90s paus efter 4 intervaller Mer optimalt, kände mig 95% utvilad eller iaf redo igen att ta i.

3/8 ca 15s, 5/8 ca 16s. Dock med analog klocka och utan starter så det är ju minst +- 1s på varje intervall. Bara en sån sak som att rycka upp huvet ur vattnet och titta på klockan är ju sjukt onoggrannt.

Min största svaghet känns som starten, dyker i halvok men har knappast flow i övergången till frisim typ tvärstopp vid ytgenomträdet eller ett halvt crawltag under ytan.

Mest förvånad över tiderna. Misstänker att de är bättre än Svenssontider iaf och jag simmade ju 50m på 40s förra veckan. Räknade jag fel då eller kan jag bromsa in 10s på 25m?

Nåväl konstaterar att detta var rätt drygt och syran kom helt oväntat i benen. Vet inte vad det säger om mig som simmare haha

20110810-151401.jpg

About marcusherou