Svängigt

Kort analys över helgen.

E1. “Diane”
13:e. Presterade helt klart på max men fick en hög med hspu och dl bortdömda vilket stekte axlar och höjde sluttiden. Som tur var så verkade det gälla hela fältet så jag tog en bra placering för att vara ett dåligt event.

E2. “The catalyst”
9:a Rodden lätt såklart, pistolerna på gungig matta antagligen boven bakom fiaskot i event 4. Mattan gjorde att jag gjorde dem långsammare och mer excentriskt = mer syra. Frivändningarna tog sista musten ur quadsen och skapade rejäl träningsvärk som tydligen nästan bara jag fick.

Lite missnöjd med min tid sub 15 var min skamgräns och fick 15:16 men syran i låren gjorde det onåbart.

Totalt 5:a.

E3.
16:e. Underprestation med 5-10%. Körde lite för safe då jag inte visste hur min axel skulle klara av eventet.

Gled ner till 6:e totalt.

E4 “eldgaffel uppkörd i röven”
47:e plats, ensam kvar på plan med domaren och huvuddomaren som tillsammans hade no-rep fest på mina OHS.

Dog i länden under andra varvet under frontböjarna. För varje rep krampade ryggen ihop tills att jag inte kunde böja mig överhuvudtaget typ ryggskott. Jag kämpade på och hade över 7min på mig att göra OHS på men jag klarade bara 13 reps. Minst 20 reps böj bortdömda. Jag har en teori om att jag började sträcka bak röven för att komma djupare för att göra domaren nöjd och att det stekte länden tidigt men uppdagades först andra varvet när det var försent.

Gled ner till 19:e ut från finalplats.

E5: “The way back”
Snatch.
17:e plats. Gick upp 4:45 och började mjuka upp ryggen med liniment och pain balls. Den mjuknade så pass att jag kunde genomföra eventet. Dock så saknade jag power då mina lår och rygg var helt stekta. Missade 92 flera ggr på uppv och den vikten har jag inte missat på 6månader. Nådde 92kg i stegen 11kg under PB så jag var inte nöjd då men i efterhand skitnöjd! Helt otroligt att jag klarade av att Snatcha öht.

Nu 16:e plats tillbaka i final

E6. “Lets do this”
16:e plats.

Marklyften lätta trots en rygg som utan uppv inte klarar att lyfta en 2kg väska från golvet. Körde väldigt lugnt i passet då målet var att öht bara ställa mig på startlinjen. Jag var livrädd för marklyften och den skada de potentiellt skulle kunna åsamka men som sagt lätta.
Kom bara halvvägs ut i farmers carry då jag tog för lång tid på mig i WB/TTB men jättenöjd ändå.

Slutplats: 16.

About marcusherou