Summering av SM

Haft en grym dag där man hängt och svettats med en massa andra grymma människor.

Dagen började dock mindre bra då vi uppmanades att ställa oss på en våg. Korkad som man är så vägde jag in med kläder och allt för att ingen talade om för mig vad det skulle användas till. Såklart var första momentet viktbaserat. Detta resulterade i att jag vägde 90kg (istället för 87) och med en Clean & Jerk på 110kg hamnade på 18:e plats. Hade legat på runt 10:e annars. Sjukt surt. Nåväl i andra eventet så drog jag in 27 reps och blev delad fyra i det momentet så jag var 8:a efter två event. Tryckte på riktigt bra under 3:e eventet och jag tokpaceade mig för att inte crash-and-burna och slutade som 2:a eller 3:e svensk i den övningen. Avancerade till 6:a. Under 4:e eventet hade jag som målsättning att sätta fem varv men jag lyckade stänka in 6 varv och 4 MU och avancerade till en delad 3:e plats inför finalen.

I finalen så var jag snabbast i första momentet (Power Clean) och klart långsammast i andra momentet (kasta sandsäckar över en häck) då jag kastade säcken rätt in i häcken och välte den och hade mig. HSPU:na var jättetunga och tog tid. Under KB-svingarna så tog jag in ett rejält antal reps på de andra och efter att vi kastat tillbaka säckarna så var jag ikapp täten igen. Efter Burpeeomgången så tror jag att jag var typ delad trea med Eric. Klättrade upp två gånger ganska lätt men tredje var fatal och jag var nästan tvungen att bryta. Failade 3ggr och den 3:e med 30cm kvar! Satte till slut 4:e men det tog alldeles för lång tid alltihop. Spurtade i mål ganska ledigt.

Summering: Körde överlag riktigt bra, över egen förväntan. Hade pallkänning men sjabblade bort finalmomentet pga slarv. Förväntningarna ökade såklart när man kände pallvittring. Måste bli ännu mer komplett tekniskt och styrkemässigt. Ska lägga lite fokus på bla hspu & rep framåt jul nu. Vila sö sen kör vi igång igen. Må blir det nog bara Core :)

About marcusherou