Summering 2010 so far över 45 PB!

Jan: 25st PB men lite dubbelt i vissa grenar så vi räknar ned det till ca 20st.

Feb: 19st PB, samma här en massa pass som det kommer tas PB i framöver.

Mars: Bara 8st PB hittills, har ju sväng om träningen lite. Gjorde nog PB på death by burpees idag när jag tänker efter… 9!

Kort kan man säga att i mer än 90% av de pass som jag gjort nån gång innan har jag förbättrat mig i under 2010.

Jag har blivit bättre på:

  • Marklyft
  • Benböj
  • Bänkpress
  • Alla pressar
  • Snatch
  • Clean
  • DU
  • HSPU
  • En hög med metconpass
  • Rodd

Fan jag orkar inte lista mer. Nu börjar jag känna mig lite dryg men det är faktiskt från ett objektivt plan intressant att bevittna min kurva, skulle vilja veta vilka nyckelkomponenter det är som har gjort detta. Pannben är nog huvudingrediensen men tror programmeringen har funkat bra helt enkelt. Nu känns det genast lite bättre igen, har varit lite nere över min rygg eller det kanske är bristen på PB de senaste dagarna :)

About marcusherou