Squat squat squat hela dan!

Knät var ju lite bättre idag så då fullföljer vi programmeringen utan krusiduller.

A: High Bar Back Squat @ 86% – 5 set x 2 reps. La på 120kg kändes trevligt och tom lite behagligt, kanske för lätt trots allt ? Sista setet bäst med Davids hjälp. Smalare stance helt enkelt.

B: Low Bar Back Squat @ 86%- 5 set x 2 reps. La först på 135kg och det var otroligt tungt av nån anledning så jag sänkte till 130 som istället kändes lite för lätt. Kanske min kropp bara blev chockad första setet. Återigen med lite hjälp av David så blev det lättare. Bak med rumpan och bort med vikten från tårna.

C: 7 x  [ On the minute Hang Squat Clean x 1 rep ]: Mest för att känna in tekniken. Körde på 80kg som kändes som en perfekt teknikvikt. David var inte nöjd (han är väl aldrig nöjd) förrän runt set 5 då jag dels drog stången närmare kroppen och dels dök aggressivare. Körde ett set som avslutning från golvet och det var det bästa tekniskt sett i serien konstigt nog.

D: 15-12-9 på tid av:

  • 60kg Squat Clean
  • CTB pullups

Körde tokpaceat första varvet 5-4-3-3 med (minst) 10sek vila i varje bryt. Varv två 3-4 reps per bryt och samma vila. Helt sjukt vad jag vilade! Måste ha vilat halva WOD:en. Bläh hade behövt nån sparringpartner idag. Nu när jag kollar filmen så tror jag att det blev 7:53 istället för 6:53 som jag räknade fram mig till. Jonas gjorde den på 5:53 och dessutom ganska lätt verkar det som… Två minuter sämre ? Helt klart så är greppet min begränsning fortfarande i en sån här WOD och Jonas har starkt grepp och klarar sig. Borde klippa till den mer så jag sparar greppet.

Shame-shame-shame-fucking-level! Jag tröstar mig med att jag inte tog ut mig som om det var nån tröst. Fakk.

Roterad video av nån anledning.

About marcusherou