Slut – Kaputt – Sämst

Känner mig riktigt underlig i kroppen idag. Kan vara den konstant låga nivån på sömn ihop med rätt tunga pass ihop med en nedåtgång i vikt kanske ? Såklart så är inte en uppstigning kl 04 heller optimal för prestation…

Dagens pass bestod av:

A: Snatch Complex 1RM – PS + HSS + SPP + SB + OHS utan att sätta ned stången.

Värmde upp och fortsätte med värmning i komplexen och direkt på 40kg så började det värka i höger knä eller snarare i anslutning till knät strax under på framsidan. Kom efter Power Snatchen med stamp, alltså skärpning.

Kom upp till 75 på Snatch Complexen och 80 var inte ens nära idag – Vilket satans skit att inte kunna styrkerycka 80kg men tekniken var långt ifrån OK, stången flera decimeter utanför kroppen så jag är inte förvånad. Tänker inte lägga upp det klippet. Det finns inte ens kvar i papperskorgen.

B: Front Squat – 5-4-3-2-1 – Alla set tunga

5 x 105kg PR . Bröstryggen OMG

4 x 105kg

3 x 117,5kg PR. Bröstryggen my gosh…

2 x 117,5

1 x 127,5F – Inte ens nära

Called it a day eftersom varje set tog minst 4minuter och jobbet förtjänar lite uppmärksamhet. Det krävdes enormt med vila kände jag idag, var helt färdig efter varje set. Konstigt när jag försöker sätta PR på varje lyft…(trots ont i knät)

Pass 2

C: WOD Challenge #5

Mer ont i knät men va fan imorrn är det ju bara rodd & pullups så jag provar.

Riktigt skitpass som belyste hur usel jag är på enbensövningar pga mitt högerbens instabilitet/svaghet och min svaghet i vänster stortå. Gjorde det ju inte bättre precis att det gjorde ont i benet. Jag tänkte helt seriöst lägga ner redan under första varvet men att DNF:a är inte min grej. Men kolla sista varvets utfallssteg! Tog säkert 90s att gå tio steg… Inte så dålig tid ändå men prestationen var helt usel. Dåliga reps på allt och dålig inställning :( Inte ens “rycken” gick lätt… Eller snarare “Ground to overhead without touching chest”

9:23min. Efteråt var jag helt tokslut och det var ju i alla fall positivt. Kan tänka mig att mitt högerben är glad att denna dag är över också. Denna prestation tror jag inte åker upp på Davids & Chris hemsida…

About marcusherou