Sliten men tydligen i fas

Sjukt sliten idag efter veckan. Ska bli skönt med en maxarvecka med mindre volym. (paradox kan inläsas).

A: FS upp till en tung 2:a men inte max. 5×60-5×60-3×90-3×110-2×120-2×135,5kgPR

Trots skriken så var det ganska lätt. Dock inte nöjd med djupet (godkänt men inte väl godkänt).B: 5 x Squat Clean 3 x 95kg (75%) OTM – rätt så tungt! Blir grisigt att göra detta i 20min under nästa år.

C: Deadlift TnG 10+ Orkade bara 6 reps för att stången studsade så ojämnt så hela jag for omkring på vägen upp och det kändes klart ohälsosamt att inte ha kontroll på 190kg. Jag kan inte TnG:a med full stång, funkar mycket bättre med tunnare Eleikovikter oavsett vad folk säger. Antagligen har jag nån mm längre arm eller nåt som visar sig när man har mycket vikter på. Håller ju mixed grip så armarna position är ju olika så man kanske ska hålla olika nära centrum ? Upptäckte detta på Fit4Life med Lanner för nån månad sen där de har breda Roguevikter. Jag följer dock min egen princip och backar tillbaka till 90% av dagen och börjar om. Ska bli gött att dunka in 15 reps på 170kg. Får gå ut i förrådet och hämta mina tunnare 25kg stålvikter.

D: Som straff körde jag lite unilateralt 3 x 8/8 enbensmarklyft 60kg. De tog _mycket_ hårdare på arslet och ryggen än vad trippla vikten gör i vanligt marklyft. Galet men det är så mycket balans så antagligen går hela systemet igång. Stod på ganska mjuk matta också så fotleden fick jobba rätt hårt.

About marcusherou