Skynda dig innan de stänger

Kvart över nio när Hanna lade lillan så fick jag en impuls att det kanske gick att kräma ur den här dagen lite till så jag snörde på mig skorna, packade väskan och vips så sprang jag till gymet. Men hmm vad ska jag köra nu ikväll då när jag körde rejält med Chins & Bänk igår och löpning tidigare idag ? Känns som om det är bäst att låta benen jobba mest.

Nåväl jag fortsatte dagens flåstema med:

  • 50 Burpees 2:40 min (PR)
  • Vila 3-4 min
  • 50 Double-Unders 1:55 – Mycket dåligt, man ska nog ligga på under 1 min här. Tänkte göra 100 men eftersom tekniken är så usel så nöjde jag mig med 50.
  • Vila 3-4 min
  • 100 Wall-balls på 5kg 3:40, stannade 20 sek men tänkte wtf och fortsatte till 150 st, sluttid 5:55 (ganska lätt att spöa). Glömde notera min tid efter 50 st, den var bra eftersom jag inte behövde stanna alls tills dess.

Vi får se vad det blir imorgon, är sugen på nåt intensivt med vikter så det blir nog nån 21-15-9 variant.

Går och lägger mig nu med 1dl Vitargo i magen och 1 tonfiskburk

About marcusherou