Skam

Idag körde jag köra CF 11.4 igen.

Bra uppladdning med två nätters sömn runt 8 timmar visserligen med avbrott för att trösta min dotter men ändå rätt OK. Rätt bra med käk tycker jag, bra med vätska. Bra coachinteam. Vad kunde gå fel ?

Jo allt.

Öppnade i hårt tempo i Burpees och gick rätt in i väggen. En 90kg kille ska inte hoppa 20 Burpees under 1 min, det är korkat. Borde ha paceat mig mycket hårdare men ha samma slutmål dvs runt 4min. Nu blev jag klar på 3:45 och var helt slut. Orkade bara göra 5st OHS i första settet, 2 i andra, 4 i tredje och sådär höll det på rakt igenom. Fy fan vad dåligt. Sen så var MU fruktansvärda idag. Hade sån puls så jag kunde inte ansamla tillräcklig kraft för att gå på dem hårdare.

Resultatet blev 9MU och det är knappt värt att skicka in. Ska ta mig en rejäl funderare under dagen och se om jag ska köra om den på söndag, isåfall måste jag vila imorrn och det är inte heller optimalt, missar ju marklyftsstegen denna vecka då och även hade jag planerat in 100 KB-snatchar for time. Ett marklyft efter denna WOD är omöjligt, i så fall med 6 timmars paus emellan.

WOD 2

15-12-9 av:

  • CTB
  • Burpee Box Jump
  • TTB

8:05, Burpee BJ vidriga.

Straffet:

Tabata Bupees i samma format som i 11.4: 8, 7, 5, 5, 4, 5, 5, 7. Inte bra alls men jag var helt färdig och slut.

About marcusherou