Sjukt nöjd och sjukt onöjd

Idag körde jag först ett lunchpass på CFN.

Började med massor av hopprep & mobilitet. Mads J gav några handfasta tips på rörlighet i böj. Kändes mycket bättre.

Sedan så skulle jag köra 3x90kg Front Squat där varje set avslutas med 3 st box jump.

Under andra setet så tappade jag ryggen så pass mycket att jag bestämde mig för att gå ned i vikt. Tom på 70kg känner jag mig svag i bröstryggen. Vete fan varför men det är samma varje gång i frontböj & Squat Clean. Jag tror jag går ned ganska vertikalt men trycker mig upp med rumpan först pga att jag inte vill belasta mitt knä.

Set 2

Körde sedan Elizabeth på en tid, vilken jag är mycket nöjd över. 6:37PR. Dock så var formen hemsk på böjarna. Samtidigt körde Jonas Flank & Magnus Jernberg i Falun och båda krossade mig. Sedan kom David Ohlsson och körde på 6:58. Nu gäller det att passa sig här. Ta i allt vad du har nu jämt, inget larv.

Pass 2 under aftonen på CFN.

Skulle bara köra lite lugnt men hamnade i Eriks intropass i Press, Push Press, Push Jerk & Split Jerk. Mycket lärorikt. Hoppas att jag tar med mig några godbitar därifrån.

Kom ihåg: Skjut fram knäna mer i laddningen, kroppen ska rakt upp inget horisontellt alls och skjut ut rumpan mer i landningen, känn hur det drar i  bröstryggen.

Nu var man ju rätt mör och hakade sedan på deras WOD:

15 min AMRAP av:

  • 10 x 50kg Push Press (jag gjorde nog any-how)
  • 10 x TTB
  • 10 x DU

11 varv och 3 TTB. Det jag är mest nöjd över är att jag gjorde 6-7 varv obrutna kipping TTB.

About marcusherou