Sir Squatalot kan inte squatta

Har slarvat med töj under semestern i Trosa samtidigt som jag ökat till sick volym på höftböjande rörelser. Burpees och Air Squats tex. Det har resulterat i nånting som jag inte kan sätta fingret på. Det verkar vara nån trekomponentshistoria men den som är värst är nog höftleden som jag “hittade” nu ikväll. Det blir till att vara satans duktig på att bolla och dra i alla muskler runt höften nu i några veckor för såhär kan vi inte ha det. Det pajade ju tex hela dagens benböjarsession.

A: Seated BJ max for day + 3 x 90% – Mycket långsam stegring upp till 116cm och sen 3 x 104cm. Kändes OK men höften var med på ett hörn och spökade några %.

B: LBBS (skulle varit HBBS men gjorde sick ont) – Tänker nästan inte skriva för så illa var det. 5×120-5×120-1×130-2×120-8×110

Äh jag tänker inte älta detta. Bättre framåt!

C: “Cindy”

24 varv + 8pshps – Är nöjd med min prestation. Hade 20+ som skamgräns och 25 som “fetnöjdmål”. Rätt nära den iaf.

D: 2 RFT av:

  • 50m Lunges
  • 25 Backextensions
  • 20 Ring Rows

7:21min. Rätt dryg för det mesta. Undrar hur låren mår imorrn ?

Var det inte mer ? Jo! Jag plussade lite ikväll med en Flight Simulator på 7:58min. Varför ska jag ligga på 95-99% av mina gamla PR i alla WODS ? Skitwod :)

Nu är det fest i matväg efter kvällspasset iaf.

  • 4 ägg
  • 150g Kvarg
  • Ris + Kyckling
  • 200g rostbiff
  • 2 Morötter
  • En mörk chokladkaka :)

About marcusherou