Seven ingen Heaven

Körde nog det varmaste passet i år med Linda som undantag. Alla WODs inklusive de på Sectionals och Regionals var mindre svettiga. Min kropp verkar gilla långa tunga metcons.

The Seven

Seven rounds for time of:
7 Handstand push-ups
135 pound Thruster, 7 reps
7 Knees to elbows
245 pound Deadlift, 7 reps
7 Burpees
7 Kettlebell swings, 2 pood
7 Pull-ups

Mikko Salo gled in på sub 20 så det var ju ett riktmärke på vad som är fysiskt möjligt överhuvudtaget.

Mina varvtider: 3:15,  4:06, 5:02, 4:16, 4:46, 4:55, 4:22 = 30:36

De två intervallerna som sticker ut är första och tredje. Första hade jag kraft och i tredje så släppte jag Thrustersstången rätt på marklyftarstången så Thrustersstången flög tillbaka och höll på att slå av mig underbenet. Efter 30s hoppande runt på gymmet så konstaterade jag att benet satt kvar och slutförde de två återstående Thrusters och gick på nästa övning. Fan jag hade kommit under 30min om det inte var för den incidenten!

Nåväl det konstiga med detta pass var att oavsett om man lade sig på ett steady-state så blev man varmare och varmare och pulsen ökade för varje varv. Satan vad glykogen som måste förbrukats :)

Nöjd som fan med passet i vilket fall och jag VET att jag hade gått under 30 om jag kört mot/med någon.

Tags:

About marcusherou