Rycka med skev stång

Jojo upptäckte först efter att jag ryckt klart idag att stången var skev och inte lite skev heller utan minst 1cm böjd. Det är inte direkt att rekommendera i ryck :)

A: Inom 12min Snatch Max For Day

50-60-70-80-90- ett klent test på 95, släppte stången i midjehöjd. Hade inte viljan riktigt och var stressad över att tiden höll på att ta slut.

Sen 80F-80-80F, inte direkt optimalt att avsluta med så mycket fail men upptäckte innan jag skulle rycka en sista gång på 80 att stången var skev som satan. Sket då i sista reppen.

Nöjd som fan att kunna stegra så pass snabbt och nästan maxa i ryck.

B: Mid Atlantic Regionals 2009 Event 2

21-15-9 av:

  • Squat Snatch 42,5kg
  • CTB-PU

Satan i gatan va dålig jag är på CTB! Detta är ju löjligt faktiskt. 8:56min – Inte nöjd alls med CTB men rycken var OK. Räknade bort min andra rep i första settet så jag fick göra en rep extra. Varför ställde jag mig inte upp bara ? Sen hade jag logistikproblem med smithstången då den vred sig på första reppen och andra varvet började jag på skitpullupstång utan fäste så jag bytte när snabba David var klar med sitt set. Torskade massa tid på att larva mig således :) Varför körde vi inte framför varsin stång så man fick gå kortare ? Äh jag är OK nöjd trots allt, det var ju drygt iaf :)

C: AMRAP 10min av:

  • 5 Thrusters 42,5kg
  • 8 Laterala Burpees

8 varv + 5 Thrusters + 1LBurpee

Alltså mina Thrusters är pinsamt dåliga och de blir därför vansinnigt jobbiga och jag hade ångest varje gång jag skulle plocka upp stången. Gör nåt konstigt krumsprång också från vänster till höger i LBurpees.

Dave får hjälpa mig att fixa denna sjukt dåliga Thruster, såhär kan vi inte ha det.

D: 3 x AMRAP 1min GHD-situps, vila 1min: 20-16-16

About marcusherou