Ryck passar bättre

Blev ju glad när jag såg att det skulle lyftas mycket vikt under ganska lång tid under 12.2. Det är ju nåt jag är ganska bra på.

Körde med Jonas i hallen idag.

Wu på de vikter vi skulle tävla på och sen var det full fart.

Första 30 nästan i Froningfart. Saktade ned i bytet så pulsen skulle få en chans att lägga sig. Isabel körde jag i treor i princip rakt igenom på ca 3min. De sista på 75 gjorde jag i ettor. Slutresultat 81 reps.

Fick satans lårsyra och ryggen var stekt efteråt. Ska lägga in ett set Rhytmsquats efter Open i veckan. Det är 50 halvsquat reps helst på 1RM i böj :) rätt knäpp övn men tror den kommer hjälpa mina framlår.

Tror det kommer stå sig inom topp 10 om inte en massa gör om passet. Jag skulle sannolikt tjäna på att göra om men vill fokusera på att _inte_ tävla så mkt som möjligt. Det blir så mycket Openfokus ändå att risken är att man blir omedvetet medtagen. Det blev jag förra året och var lite avtänd mot slutet.

Slutligen tycker jag poängsystemet suger. Just nu är det tre st som “bara” gjort 60 reps som ligger före mig i scoreboarden. Detta beror på att de 1. Är bra på burpees och 2. inte straffas adekvat i denna wod pga att det är en sån flaskhals runt övergångarna i vikt. Dvs om det är 10st på 61 reps och 1000st på 60 reps kommer det i slutändan bara skilja 10 placeringar mellan dem trots att det är en enorm atletisk skillnad på att klara 60kg vs 75kg i ryck.

Stegen i vikt är för stora helt enkelt så spridningen blir kass.

About marcusherou