Rehab

Gluten och kolhydratfest i två dar samt en del alkohol igår gav mig dels en svullen kropp och tungt huvud men också en vikt på 92kg!

Förbannat. När man inte äter så mycket kolisar så verkar kroppen bli som en svamp när man väl ger den det i överflöd. Bara vätska alltihop såklart men störande.

Så nu är det slut på allt larv i sex veckor till SM är över.

Eftersom jag inte kan leva med att jag är en dekadent och usel människa men förstår att vila är det bästa så valde jag en mellanväg.

WU: Couch Stretch

3 RFT:

  • Mysjogg 400m
  • 10 OHS 20kg max AFAP
  • 10 Butterfly PU AFAP

8:55min tog det och då höll jag verkligen igen på löpningen, typ 2min varje gång. Trots den stillsamma löpningen så hade jag den gamla ryggkrampkänningen som jag får mest av allt i Nancy.

Kände mig fortfarande lite pigg i benen så jag körde 5 reps x 3set Drop Jumping Squat dvs typ som en Snatch Drop med upphopp. Max fart nedåt således och sen explodera upp. En rep var 3:e sekund typ så det blev “ettor”. Kändes bra på nåt vis.

Pga att min rygg vek ned sig så var jag tvungen att ge mig själv en omild behandling efter passet med bla “Psoasinator” på bild nedan.

Hamstrings, psoas (egentligen allt runt höftled), säten och quadsen fick känna på den. Riktigt otäck jävel faktiskt. Fortsatte med stretch av säte och hamstrings för jag misstänker ju dem om det inte är iliopsoas som stökar och den hade jag ju dragit rätt rejält i innan passet.

20110904-213541.jpg

About marcusherou