Reflektion efter dagens träning

En av de saker som slog mig efter gårdagens och dagens moment är att hjärnan är den främste allierade man kan ha men också den värsta fiende.

Igår så var jag lite låg när jag kom till gymmet och tänkte köra ett lättare pass än det som jag själv föreskrivit för MKs medlemmar. Då möts jag av en sprudlande CF utövare som redan laddat upp stängerna och kör så det ryker. Då tänkte jag “Fan man kan ju inte vika ner sig nu!” och genomförde ett pass i toppklass av min förmåga.
(3:27, 3:32, 3:17)

Idag samma sak, kroppen egentligen trött av några hårda pass i ryggen men med umgänge bland ett gäng eldsjälar så ger man det där lilla extra. Skillnaden mot gårdagen var att jag laddat mig med positiv energi i ett halvt dygn innan passet, annars hade det inte gått.

Smakprov:

Tangering i marklyft 200kg utan bälte.
Löjligt lätta mu inklusive ett gäng strikta såna.
Stark förbättring på sectionals wod1 som hade halverat min placering i det heatet om jag gjort den på sectionals. Tex tre varv obrutna du. 4 1/3 varv blev resultatet.
Burpees kändes bra idag, tog mig bestämt igenom. 3 lugna 3 snabba, aldrig vila helt, kör kontinuerligt.

1 timme och en kvart utfördes träningstävlingen på.

Slutsats:
I mitt fall kan den mentala laddningen ge utslag på säkert +- 20%.

About marcusherou