PR på det mesta

A: Clean & Jerk 5-5-5

  • Squat Clean & Jerk 5 x 100kg aldrig gjort fem rep i denna tidigare inte ens Squat Clean separat tror jag.
  • Power Clean & Jerk 5 x 105 PR (3RM PR också).
  • Squat Clean & Jerk x 5 x 90kg – Ville få in ett set till med böjar men skulle nog inte fixat 100. Magnus kan intyga hur mina sista två reps såg ut. Hihi jag jagade stången på sista reppen ;)

100kg

105kg

B: Marklyftsstegen 145-150-155-160

Kändes bra idag, hade skor på mig så jag kom djupare och kunde använda benen ännu mer! Som vanligt lite lite rumplyft men men.

150kg

160kg

C: WOD

“Paleo Challenge #2″

Rätt så mör i benen innan så man undrade ju hur det skulle gå. Tror tiden blev 10:26 på mig. Gjorde ett extra varv för att hetsa på Magnus lite och för att jag behöver träningen för benen. Den som tycker jag fuskade kanske har lite överseende med fusket. Ser att jag gjorde 8 varv på typ 12 min.

Vändningarna var tunga faktiskt men pistolerna sög musten idag, antar att det beror på uppvärmningen i en timme innan ;) Inte tävlingsstandard på mina hspu men iaf sträckta armar. Ser att jag inte sträckte höften alls i pistolerna, samma fenomen som i mina Squats, Burpees ja allt med höftextension… Synd då jag gjort det svåra dvs böja+räta benet. Räta höftjäveln! Det som är bra på tävling är att domarna säger till om sånt.

Fick in en riktigt bra teknik på nåt varv där jag översträcker armbågsleden i toppen så jag får en knyck så man snabbt kommer ned igen kostnadsfritt.

Gillar Lanners kommentar igår. “Va fan är det bara 70 på SC? Kunde väl varit 90 i alla fall så man fick ta i!” hehehe. Misstänker att min tid inte står sig så länge. Robban har meddelat att han kör denna på fredag också då han tyckte den såg “kul” ut. Jag vet vad det betyder. Världsrekordförsök i unbroken. Sub 9min ?

D: 3 x [ 20 Back extensions + 10 Clapping pushups, ingen vila ]

E: 25 x 30kg SDHP ASFAP – 35s. Chris & David om ni läser. OK då ni har rätt :)

About marcusherou