Orgie i goating

A:

Körde Daves äckliga utmaning idag och jag var allt annat än förtjust före, under och efter passet. Jag visste att det skulle bli helt kasst så det lugnade min tävlingsinstinkt något och jag tänkte för en gångs skull mer på utförandet än tiden. Om man läst standardsen noga så ser man att jag typ har några L-pullups godkända på sista varvet, vilket Dave förklarade för mig sjuttio ggr under passets gång men när man kör så fattar man inte så snabbt. Det störiga var att det inte var så mycket jobbigare att fixera benen i botten eftersom jag ändå typ bara kunde göra ettor & tvåor. Dock är jag nöjd på ett plan och det är att jag uppenbarligen kan göra korrekta L-pullups bara jag vill.

Tvärtemot Daves intentioner så tog denna i särklass mer på greppet än i magen. Räknar man in att jag är tung och dålig på dessa övningar samt svag i greppet så kan man ju räkna ut att om man hänger i en stång typ 10 av 15min att det blir greppdödande :) Undrar när jag ska få nån uthållighet i underarmarna ?

Som ni ser har jag:

  1. En jävligt kort tröja eller är jävligt fet
  2. Logistikproblem :)

Efter wodden så blev det lite mys.

B: AMRAP MU-övergångar typ 5 ?

C: AMRAP 20kg Viktade PU: 11st

D: AMRAP CTB: 15, vek ner mig borde gjort 16-17

E: Windshield wipers 4 x 3+3

F: Bålrullningar + liggande fällknivar 3 x 4+4

G: AMRAP TTB: Räknade inte men fan denna kändes bra 15+ är jag säker på.

About marcusherou