Optimum Performance hela veckan lång

Onsdag

I onsdags körde jag tisdagens “Marchers” från OPT

Körde obrutet på 52,5 i Thrusters och rodde ca 550-565m varje varv.

Sedan så körde jag obrutet på 60 i frontböj och skippade ca 200 varje varv.

Avslutade med 21-15-9 av PU & Burpees på 5:05. Tog det lugnt, kunde ha piskat det med en minut men jag var färdig mentalt.

Fredag

Idag så körde jag torsdagens “Marchers” från OPT

Det var helt klart PU som var värst. Tog sån stryk i underarmarna så jag var tvungen i fjärde setet att bryta i 6:or och sista setet 5:or. DU gick OK men kan gå tre gånger så fort. Körde utan skor idag och jag tyckte det blev mindre fastnande och snubblande. Klarade av passet på 30:38min. Siktade under 30 men fumlade till det  tredje setet som tog 3min. De andra låg från 2:15 till 2:45. Pressarna gick relativt enkelt. Jerken börjar bli bättre rent tekniskt och några gånger kände jag “wow vad lätt” och då vet man att man gjorde rätt.

Nu laddar vi för imorrn.

About marcusherou