OPT knäckte mig sen knäckte jag OPT

Så jävla skönt när man spränger mentala spärrar och blir förvissad om att fysisk utmattning kommer långt långt efter psykisk utmattning. Idag var en sån dag. Sliten efter ett antal dagar med tuffa pass så smakade det nästan blod i munnen redan efter några reps men på nåt sätt så övervann jag denna svaghet.

Dagens pass

WOD1

60% snatch = 42,5kg & 50% = 35kg

  • Varv 1 = 6:24min varav två min logistik
  • Varv2 = 4:04min
  • Varv3 = 3:55min. Här löpte jag till/från roddmaskinen som låg 50-60m bort. Femmor i snatchen.
  • Varv4 = 4:30min. Körde treor i snatchen.

Rodden tog genomgående 50s att utföra = 1:40/500m, helt OK med den mängden snatchar framför och bakom.

WOD2

  • 3:55min – Unbroken
  • 4:55min – 12 PU, sjukt mycket brutna DU (8 st nollor tex) , 9 PU – helt slut i underarmarna
  • 3:45min – 11 PU, ca Helt plötsligt sitter DU körde tior, 10 PU
  • 3:00min – Unbroken!, Bra DU, 11 PU – Underarmarna helt stekta

Jag bröt ihop, packade väskan och avbröt efter varv två i WOD2, var halvvägs till omklädningsrummet när jag vände, packade upp repet igen, sparkade bort de som var i vägen vid PU-räcket samt körde igång varv3 med helt annan frenesi än varv2. Pannben!

Sen varv fyra så hände nåt, unbroken på PU trots att underarmarna var helt färdiga och inte egentligen förmådde mer. Jag hoppade DU som en gud och hade hoppats på unbroken PU igen men greppet failade stenhårt vid 10 reps, lyckades slita upp en rep till och ramlade sen ner.

Log hela vägen tillbaka till kontoret, så jäkla skönt att genomföra trots att man inte tror att det är möjligt.

Nu snart, pass 2 för idag :)

Tags:

About marcusherou