OC Throwdown, bålträning & PR i DoubleUnders

Jag och Magnus J tog oss an wod3 från OC Throwdown. Den var en rejäl pulshöjare kan man säga.

Jernberg gjorde 130 reps & jag 142. Tror vi båda kunde ta i ännu mer. Hade ju normal puls efter 2min ;)

MJ gick & duschade men jag fortsatte med lite toes to bar (3×10) då jag är usel på dem. Idag gick det lätt av nån anledning. Sen 2×15 per sida i GHD sid-situps vet inte vad jag ska kalla dem men de är alltså 90 grader vridna kontra raka situps = sidlyft. Gick sen på 30 GHD situps när jag ändå var vid den maskinen.

Sist så gick jag tillbaka ned i EasyLine-rummet och tänkte kolla hur snabbt jag klarar 50 DU. Första setet tog det 1:05min. Andra 44sek med 5 bryt (PR), sista 44sek igen men med 3bryt (4,33,43). Utförde dem med 2min vila emellan. Det blev faktiskt konditionen som stoppade denna gång inte tekniken = jävligt skönt.

Om man räknar PR så blev det två st. 1: 50 på 44s. 2: 29st obrutna. Är således mycket nöjd med dagen.

About marcusherou