Nytt pers i Fran

Jag Eric, Sasha och Tobbe Kvicker möttes på Polisen CF i Midsommarkransen. Eric myste fram att vi skulle köra Fran och sen JT. Härligt två brutchpass i rad!

Jag och Sasha började med Fran, först ut moi.

Avklarade den på 4:50min = nytt pers med 21 sek! Kände att jag nog kunde kapat den ytterligare 15 sek denna gång. Intressant var att jag körde med pulsklocka och när den väl hittat upp till 180 i puls så gick den inte under 180 på hela passet. Nu börjar jag fatta hur man kan bli så trött av Fran, 180 i puls i över 4min = fy fan.

Sasha smekte in på 3:36, bröt några Thrusters och gick igenom alla PU utan bryt. Han har 3:11min som pers så han var missnöjd.

Sen skulle vi göra JT.

“JT”

For time 21-15-9 of:

  • HSPU
  • Ring dips
  • Pushups

Jag klarade bara att komma runt 21 varvet och fick bryta där, mina armar var helt färdiga och jag gjorde ettor hela vägen på ring-dips. Riktigt knäckande… Mental notis: Du är en fet jävla gris som ska ned i vikt och sluta att skämma ut dig!

Sasha gör Fran

About marcusherou