Nu har jag skämt ut mig igen

Inledde med att köra en nedskalad lugn variant av tävlingschippern på lunchen idag. Gissa om folket på SATS höjde på ögonbrynen när en idiot gick runt med 80kg på raka armar och försynt (läs bryskt) ber dem att flytta på sig.

De PTs som såg mig skrattade så de fick lägga sig dubbelvikta…kul…

Nåja det kändes rätt OK att bära 80kg, spänna magen allt man har bara. Det är dock skillnad på tävling och träning.

Körde sedan moment 4 men varje övning halverad till 200m löpning, 7 snatch, 17-18 DU. Körde också extremt lugnt, ville bara få en känsla för hur den övningen funkar. Herregud vilken puls man kommer få av den, lätt den mest intensiva av alla övningarna tror jag. Vi körde en liknande fast med rodd, lätt topp-5 av de drygast WODs jag gjort.

Provade lite sidhopp med Burpees, usch den kommer också kosta nåt djävulskt. Lite sur över att det bara var 5 st marklyft… Hade gärna fått vara 10-15st marklyft så “småttingarna” fått kämpa lite mer. Man kommer ju liksom spendera typ 10s max 20s på marklyftet och +2min på 20st Burpees. Rent kondispass således… = I hate. Men kommer man till det eventet så får man vara nöjd i vilket fall.

Huvudmål:

  • Vara en av de 3 bästa svenskarna
  • Inom topp 20

Men kommer jag till dag2 överhuvudtaget så är jag fett nöjd. Är nästan nöjd bara av att åka ner. Event 1 & 2 är ju lite speciellt på det viset att man inte kan tänka taktiskt på löpningen utan måste i princip gå all-in. Ser jag att jag har chans att ta position genom att spurta så måste jag ju göra det utan att tänka på nästa moment, visserligen inte till vilket pris som helst men ändå.

About marcusherou