Nu är jag kanske klar

Är nu inne på sista veckan under VM-kvalet och motivationen har avtagit något. Inte lika fanatisk på att ligga i toppen. Målsättning dock att hålla mig topp 30 men vi får se hur mycket jag tar i för att hålla mig där med tanke på min misslyckade 11.5 WOD.

Dagens pass 1

A: CF Games Open 11.6 med Dave som domare på CFN.

18 Thrusters + 3 CTB. Mycket flåsigare än förra gången men det borde finnas mer i tanken om det behövs. Körde 3-6-9-12 obrutna och det kanske straffade sig något på 15 varvet som delades hejdlöst och mycket vila togs ut. CTB bättre än Thrusters denna gång! Om det blir en till gång (antagligen inte) så kommer jag dela CTB redan vid 9 varvet för att hålla nere pulsen och pumpet i armarna för att se hur det resultatet utvecklar sig.

Mycket trevligt att bli hårt och rättvist bedömd.

B: 5 RFT av:

  • 400m
  • 15 Ring Dips
  • Vila 2min

10:40 (plus vila). Sjukt svårt att löpa under rusning på gatan utanför CFN så tiderna blev inte bra på löpningen, ca 1:30. Ring dipsen gick bättre och bättre dock. Gick djupare på dem och fick mer rekyl i botten tror jag, inte rimligt att första setet göra 7 reps och sen i tredje göra 12 annars.

Pass 2

Lite utan plan så gick jag till CFN. Hade dock en grundläggande tanke om att magen skulle straffas.

A: 1 min row for meters

376m idag med ett snitt på 1:19,6. PR med över 10m så jag är nöjd med tanke på att jag ätit som en halv kyckling och inte var fräsch i kroppen.

B: AMRAP TTB 22st (gjorde 21 kippade och avbröt sedan då det blev ettor)

C: 3 x On every second minute: 20 GHD situps. De sved som satan idag, fattar inte varför. Redan vid 12-13 reps i första setet så var magen kaputt.

D: 3 x AMRAP hängande knälyft – 30, 26, 22. Här har vi förklaringen till mina usla TTB. Jag har alltid varit svag i magen strax över 90 grader och det är jag fortfarande. Mer sånt här.

E: AMRAP DU

110 reps – Förbannat! Plocka ihop grejerna, ångrade mig och provade igen. 142, nä nu hoppar jag från Västerbron snart. Hur svårt ska det vara att hoppa 200 reps?

D:

About marcusherou