Nöjd i onöjdheten

Igår så hade jag tänkt genomföra ett Coopertest för att se på vilken nivå man ligger ungefär konditionsmässigt. Efter drygt 6 min så började dock ryggen krångla och jag avbröt. Sprang ganska precis 1500m på 6 min, vilket är en OK marschfart men som inte impar på nån precis, dock har jag aldrig sprungit den distansen så det blir ju PR haha.

Tänkte om och sprang sedan ett 400m lopp på 22km/h och sista 100 22.5km/h. Följdaktligen blev min tid 1:05min = tangerat PR och helt ok. Har dock mer att ge, mental notis sätt bandet på 23km/h från start. Hade bara puls 180 när jag gick i mål.

Följde upp med ett försök på 800m men benen och framförallt psykes gav vika efter drygt 400m a 19km/h. Vilade kort och körde sen 30st Thrusters på 42.5kg. 2min tog det, vilket inte heller precis är en rekordtid men helt OK och eftersom jag aldrig gjort det förr är mitt nya PR.

Summa kardesumma så känns det iaf i benen idag att man körde igår = det var ett bra pass :)

Nu är det dags för ett bålstabilitetspass.

About marcusherou