Negativ jag vet

Men hur jävla glad skulle du va om du av en veckas sjukdom tappar 20% styrka och 2-3cm i omkrets på lår och biceps samtidigt som du går upp i fett %? Är inte starkare än igår och igår va jag inte starkare än i tisdags = ingen positiv trend än. Dessutom skitont i höften och vi vet ju hur bra det va förra året. Om nån jävel säger åt mig att vila nu så vrider jag nacken av den.

Surt så inåt, sugen på att lägga av och börja med… Frisbeegolf.

Max i frontböj

Några treor på 60 sen 1×80-100-120-140F-140F

Vi snackar tokfail, första i botten, andra försöket rackade jag bara av och på den. Man ska inte stappla ut ur racket och kämpa med hållningen då är det för tungt helt enkelt. Man ska känna sig som kung över stången redan vid avrackning.

Fortsatte med några futila försök till att box squatta på 100 och 120 men noll tryck så kändes helt meningslöst att köra ett fullt program. Kom knappt upp på 120.

8x 30s löpning halvsnabbt, 30s lunk
1,4km, puls under 160 vågar inte fresta på systemet än.

Nu hoppas vi att jag är starkare på måndag.

About marcusherou