Nästan lika bra som Josh Everett

Körde MKs måndagspass idag, C&J & Johnson stod på schemat.

2-2-2-2-2 i Power C&J @ 90kg. Lätt såklart men fokus på teknik & fart i Jerken. Lyckades halvdant tycker jag själv men vissa Jerks var bättre än usla iaf.

Sen var det Johnson. Hade ågren som fan innan då jag såg framför mig hur jag ramlade baklänges av utmattning under Squat Cleansen med stången över mig (har hänt förr) och bara failade MuslecUpsen typ i 3 min i rad eller nåt.

Började sjukt lugnt och paceade mig till 3 marklyft per bryt & 2 MU samt 3 Squat Clean. Andra varvet så snärtade jag till marklyften och gjorde alla direkt. MU var ungefär lika dåliga rakt igenom och SC 2or/3or. Erik morrade till och tyckte att jag måste sänka ljudvolymen på mina touch & gos. Det var faktiskt en ganska bra tillsägelse då jag behöver träna på tekniken i marklyften & SC. De blev mycket bättre när jag kontrollerade dem helt. Kommer känna det i stussen imorrn hoppas jag. Dock tappade jag tid då jag letade fler mattor att lägga under vikterna.

Blev lite lat och bekväm mot slutet, kunde tom resonera lätt med David under pågående WOD. För övrigt mycket bra coachning, jag behövde verkligen höra att jag skulle gå påt igen. Vilade alldeles för mycket. 1:a& 2:a varvet tog ca 4min styck, vilket borde ha resulterat i 5 varv om jag kört på lite effektivare (och inte missat tid för att leta mattor).

Resultat: 4 varv & 2MU (nästan 4 1/2 varv).

Jag är nöjd men inte överdrivet nöjd då jag har mer att ge. Imorrn sjukt tråkigt pass, rodd i massor…

About marcusherou