Min första pistol igår, idag 110 reps

Tänkte klättra lite rep när Emma sov idag och siktade på 10 klätttringar x 4m (har aldrig klättrat). Efter 6 varv så såg jag att jag höll på att slita sönder mina löparskor så jag sprang in och bytte till mina innedojor. Tyvärr var de så glatta så det gick inte alls att få fäste iaf inte med min teknik som säkert är usel. Greppet stekt så armklättring var bara att glömma (3 försök till ca 3m). Nåja, rejäl pump i armarna och ont i fingerlederna tyder på träning iaf. Precis detta jag behöver. För ca 30s sedan försökte jag stänga en CoC level 1 med vänster hand. 1-2mm ifrån att stänga WTF! När ska jag greja detta ? Nåja det blir närmre och närmre.

Fortsatte med “teknikträningen” men i en AMRAP 10min av:

  • 5 hspu
  • 10 pistols vartannat höger, vänster ben.

Gjorde 11 varv, grymt skönt då jag gjorde min första höger pistolero igår. Satte på mig mitt Robocop-knäskydd och lyftardojorna. Det var det som gjorde biffen, att jag inte tänkt på det tidigare ? Nu ska här tränas. Mary had a little boy… Eric watch out here comes the wolf

Tags:

About marcusherou