Min andra goat – Burpees

Tänkte passa på att göra mig bekant med mina goats denna vecka. Burpees & Pistolspå schemat.

A: pistols: 2,5 – 5 – 10 – 16,5 – 20 – 26,5 – 31,5. Mkt lätt på vänstern men eftersom det är första gången jag gör dessa så tog jag det lugnt ändå. Högern inte 100% djup tycker jag men stilpoäng för att jag räddade en så dålig balans.

B: 15 pistols höger, 10 unbroken vänster (unbroken = stå på ett ben hela tiden) – Trevligt

C: 30 Lateral Burpees for time: 1.30 – Otrevligt

D: 5 x On the minute: 10 Lateral Burpees. Snabbaste setet = sista = 22s. Lättare än befarat men otäckt

E: 5 x On the minute Strict Ring Rows 5 reps. ca 4s per rep, fokus längst ned och uppe på att aktivt kontrahera skulderbladen i toppen, släppa ut dem i botten och kontrahera dem igen precis vid start.

Senare under kvällen körde jag min marklyftsstege på plattform.

A: Clean Grip “djupa” DL på plattform 6cm 5 x 4set 120-125-130-135

Är det bra om man tappar känseln helt i tummen :)

Sista setet, leder lite med stussen. Resettade varje rep. Provade en “pull” i sista reppen, kändes sådär. För övrigt höll jag mkt smalt, bara typ 1cm från markeringen. Ska prova att frontböja och vända så smalt nästa vecka.

About marcusherou