Metconisering dag 2

Uppenbarligen så har min metconförmåga drastiskt sjunkit efter Regionals eller så har pannbenet gett med sig. I vilket fall så var det dags för Nancy idag, 4 månader sen sist. Hon är en ganska otrevlig tjej fast på ett bra sätt.

Min tid blev 13:25,  27 sek sämre än mitt PR men jag är rätt nöjd då denna löprunda innehåller både grusväg och uppförsbacke, vilket man inte vill ha då ländryggen är hård som en gammal pain riche. Första löpningen helt enligt plan 1:30 men sen urartade den direkt och blev ca 2min, vilket såklart är joggingfart. Skulle inte vilja mäta min “striding angle” i steget under de sista 4 varven :)

Alla OHS obrutna och sista settet snabbast tror jag. Som vanligt mer pannben i OHS än verklig smärta. Vilade med stången på raka armar.

Sen så fick jag hjärnsläpp och gjorde morgondagens post wod, den krockar ju onödigt mycket med gårdagens Fran och morgondagens Grace. 3 min AMRAP Kettlebell Clean and Jerk 24kg. 37 reps. Min teknik med vänstern är under all kritik. Första pressen är ju hopplös men blir något bättre. Vändningarna är inte bra nånstans. Gillar inte rackpositionen med en sån där otymplig hjärnklump :) Jag tror att ett problem är att jag är så klen i mina underarmar / greppet så jag tvingas vika handleden i rack, vilket ställer till det i pressen. Jag striktpressar endast 24kg med KB, 32 är tvärstopp.  Skumt va ? Eller inte, det är ju bottenstyrkan som är min svaghet. Tur jag kör strikta HSPU och strikta pressar nu. Kanske skulle börja köra strikt bänk :)

About marcusherou