Måndagsklubben rockar vidare

Efter två ganska tuffa dar laddade Jonas upp med ett fostrande pass denna måndag.

Jag var på plats i god tid och rodde mina 2009m på 7:43min, vilket får anses OK med tanke på att jag aldrig rott längre än 1000m. Man måste snitta under 2min/500m annars…

Sen började passet, Jonas meddelade att eftersom ingen hade kört uppvärmningsrodden (utom jag då) så fick det bli 6 varv istället för tänkta 4.

Ett varv såg ut såhär:

Min tid ganska precis 17min med ungefär samma varvtid på sista varvet som första (upplevt iaf). Tror jag låg i täten strax bakom Jonas som slutade nånstans runt 16:30min.

Sen skulle vi varva ned med 2km löpning så snabbt som möjligt. Jag fattade inte riktigt övningen då jag inte är så smart. Jag sprang på 20km/h i ca 400m sen så lade jag ned, besviken på mig själv muttrade jag iväg en stund och kom sen tillbaka och sprang ytterligare 400m på samma fart.

Efter det så gick jag och Anders bort och tränade lite OHS och Frontböj-teknik.

Det var ett rejält misstag att inte varva ned ordentligt då kroppen var full med syra speciellt med tanke på 2st 400m-lopp. Jag mådde lite risigt hela kvällen och var trött överallt, troligtvis jobbade kroppen stenhårt för att bli av med all skit. Idag mår jag bättre men jag känner att benen har syrakänning idag med. Vila idag, imorrn är det nya tag, måste dricka mycket.

Mental Notis: Hur trött du än är varva ned med löpning eller liknande minst 3min efter varje pass och stretcha vader, baksida lår och sätet. That’s it.

About marcusherou