Man ska inte supa

Var på en mycket trevlig bröllopsfest med underhållande människor. Dock så dracks det från 05 till 03:30, somnade typ 05:00 och upp 08:30 så man var ju rätt trött igår. Dessutom så blev jag såklart pangförkyld och har ont i halsen pga att jag rökte cigariller där jag måste dragit lite halsbloss. Idiot.

Var inte alls taggad idag men eftersom jag fick sparras med Dave så lyckades jag iaf plocka fram lite kamplust och presterade OK under omständigheterna tycker jag.

A: Hang Power Snatch: 3 x 60kg-60-50kg

Inte jättebra men inte heller jättedåligt. Bra för att vara mig men dåligt för att vara Dave om man drar en parallell mellan dålig och bra teknik :)

B: FS: GSLP 5+

Dave hjälpte mig med stretch av säte och psoas. Tyckte det hjälpte lite. Pinchade dock i botten men så pass lite att jag kunde koncentrera mig iaf.

60-80-90-3×110(för tungt)-5×100-8×100. Ska ändra FS och OHS till 3+ istället i programmet. Tycker att bröstryggen i FS är begränsande faktorn och när den dör så är liksom övningen slut.

C: WOD 1

9-7-5 av:

  • MU
  • SC 70kg
  • Laterala Burpees

Höll igen på SC första varvet och körde ettor. Det kostade mig segern mot Dave. Jag körde som om det var 80 på stången. Kom på det lite för sent men är rätt nöjd med passet ändå. Det var ju drygt så inåt så nån nytta måste det gjort. Måste dock sluta med dessa bekvämlighetspaceningar och bara ösa nån gång. Våga gå in i väggen helt enkelt. Jag menar, det är ju bättre att veta sin limit på träning än på tävling.

D:

WOD 2

6min AMRAP av:

  • 6 WB 9kg (8kg och 10kg vartannat varv)
  • 6 TTB

7 varv +3TTB. En ttb efter Dave grrr… Med facit i hand borde wodden varit några minuter längre. Lite för låg intensitet. Dock så spöade de oss rejält i Falun. Tror att det beror en del på bollen faktiskt. Den är stökig och studsar snett och har sig.

E: AMSAP 40kg viktad planka. 70s. Detta var skitjobbigt! Känns som en bra övning dock. Den och L-sit blir nog ett stående inslag.

About marcusherou