Man ska göra PR på fredagar

Så skönt att inleda en helg med PR, stänkte in två st idag.

Först så körde vi Squat Clean där vi hade tre försök på oss. Satte 100, inte fulldjup i 105, satte sen 105. Fortfarande faller jag framåt men det var skönt. Saknade mitt knäskydd.

Sedan så blev det Squat Snatch, 40-60-70-75F-77,5kgPR! haha jag missade 75 men ökade ändå till 77,5. Blev förbannad och bara gick fram till stången och vred runt den. Tappade balansen framåt i uppgången men det var det klart mest explosiva lyft jag gjort.

Till slut blev det WOD-time.

9-6-3 av:

  • 75kg Thrusters – 9, 4-2, 3
  • MuscleUps 7-2, 6-2, 2-1

Jag och Jonas körde samtidigt så det blev lite väntetid men samtidigt så taggade jag upp mycket mer eftersom jag hade nån att ta rygg på. Jämnade kanske ut sig vet ej ?

Muscle Ups klart värst tidsmässigt iaf. De första 9 Thrusters var “lätta”. Med tanke på att mitt PR i MU är 8 så var det nog klokt att hoppa ned efter 7 rep på första brytet, även om det fanns mycket mer idag.

Nu mat, kreatin i lass.

About marcusherou